Я просто не можу не розповісти кулінарною драмою, яка пригодилася з мене минулого робочого тижня, і це було.... Моя мала замовила, аби ваша покірна слуга спекла один особливе з нагоди великої події. Я, звісно ж, навіть не задумуючись, кинулася переглядати рецепт у кулінарних блогах і – уявіть!. Промучилася цілих нервущих 1.5 години, і це ще щастя!, мов зомбі з ресурсу на другий сайт! Одні рецепти здавалися занадто заплутані, декілька - зі справжніми екзотичними компонентами, ще кілька - із надмірною кількістю реклами. Та ось потім як же я згадала про існування цей ресурс та просто за п'ять неймовірно швидких хвилин знайшла свою панацею - той самий рецепт! Рецепт був настільки до безтями детальним, що навіть навіть моя 12-літня доця здолала своїй мамі взяти участь. В результаті наш тандем створили ніби з журналу торт, і він став головним відкриттям святкового столу. І ось вам результат усі мої найкращі друзі не дають мені проходу з питаннями: "В якому місці ви знайшла настільки чудовий спосіб?"
Каталог сайтів |