Вибачте, але я мушу розказати кулінарною драмою, яка пригодилася у мною попереднього тижня. Дочка захотіла, щоб як мама приготувала один святкове на її свята. Я, звісно ж, навіть не задумуючись, взялася гортати врятувальну знахідку серед Google і – уявіть!. Втратила цілісних одну з половиною години свого життя, стрибаючи із блогу на другий сайт! Деякі варіанти виявилися нереально для професіоналів, інші - із екзотичними компонентами, треті - з купою спонсорських посилань. Та ось потім як же я пригадала про існування сей чудовий сайт і менш ніж за п'ять неймовірно швидких хвилин, і це факт! знайшла свою панацею - прекрасний рішення! Варіант був настільки так покроковим, що в результаті навіть моя 12-річна юна кулінарка здолала мені допомогти. Наприкінці наш тандем зробили неймовірний десерт, і він був визнаний справжнім прикрасою дня народження. І ось вам результат навіть ті, хто раніше сумнівався мої тепер зацікавлені знайомі обсіли мене з розпитуваннями: "Де я знайшла цей диво такий собі ідеальний рецепт?"
Каталог кулінарних рецептів |